
2024 SOFI GOLD WINNER
„Olivieri 1882 itališkas pyragas Colomba nominuotas geriausiu pasaulyje savo kategorijoje, gavęs ypatingai daug apdovanojimų.”
Apdovanojimai
Olivieri 1882 | Italija
Kiekvienas Panettone yra apdirbamas atskirai rankomis, nuo raugo gaivinimo iki formavimo ir įbrėžimo, kad būtų užtikrinta aukščiausia kiekvieno gaminio kokybė.
„Olivieri 1882 Panettone“ iš viso apdorojama 4 dienas, iš kurių daugiau nei 48 valandos yra skirtos natūraliam raugo procesui.
KODĖL TOKS NUOSTABUS
Gamintojas naudoja tik geriausios kokybės produktus, pavyzdžiui, kiaušinių kiekis yra keturis kartus didesnis, palyginti su įprastu Panettoni rinkoje, todėl pasiekiamas neprilygstamas skonis, struktūra ir spalva.
Tradicinis Colomba
Šis desertas pilnut pilnutėlis iš Australijos atkeliavusių apelsinų cukatų, o dar puikesniu jį paverčia prabangus burbono vanilės prieskonis.
